Herinnering: VOORINTEKENING BOEK OMLOOP VAN DE SLAGVELDEN, loopt bijna ten einde!

VOORINTEKENEN.

Tot en met 30 april 2020 kan je voorintekenen op het boek voor de prijs van 35 euro. De naam en de gemeente van de personen die voorintekenen worden vermeld in het boek en ze worden persoonlijk uitgenodigd op de boekvoorstelling op zaterdag 29 augustus 2020.

"OMLOOP VAN DE SLAGVELDEN 2019" IN BOEKVORM

Honderd jaar na datum werd in het jaar 2019 voor de eerste maal de heroïsche "Omloop van de Slagvelden" opnieuw gereden. Daarover verschijnt nu het boek "Staande, rij aan rij." In dit boek worden naast de officiële gegevens en vele foto's, verhalen van deelnemers en medewerkers neergeschreven van start tot aankomst. Het luxeboek met harde cover in een formaat van 230 mm x 230 mm telt 240 bladzijden, is garengenaaid en wordt in beperkte oplage gedrukt. Een niet te missen boek van een unieke historische herdenkings- en belevingsrit.

HOE?

Voorintekenen gebeurt enkel door overschrijving: stort 35 euro per boek op het rekeningnummer Orde van de Smoutpot BE-13 7512 0725 9839 met vermelding: Boek Omloop- Naam en woonplaats in drukletters (deze zullen vermeld worden in het boek). Wil je het boek toegestuurd krijgen, stort dan 10 euro extra bij de voorintekening. Indien meerdere boeken gewenst per persoon, gelieve dit in de vermelding op te nemen.

DAARNA:

na de boekvoorstelling kan het boek afgehaald worden door de voorintekenaars, of gekocht worden bij drukkerij Stoop, Koning Albertstraat 13 in Oosteeklo.

filip de bal