De verkenning

Van 23 september tot en met 1 oktober 2017 hebben Luc Dossche, Marc Roegiers, Dany Tempels, Yannick Allonsius, Marijn De Belie, Kris Heynssens, Filip De Bal, Frank De Vriendt en Remi Van de Veire, of "De Bende van Dossche" reeds een deel van het parcours verkend. Ze fietsten met hun trekkingfiets en bagage van Lunéville over Belfort, via Mulhouse, Colmar, Strasbourg, Metz, Arlon, Leuven en Brussel naar Oosteeklo.  Het werd een interessante rit, met veel aantrekkelijke uitdagingen.  In de mate van het mogelijke werd het oorspronkelijke parcours gereden. Het oorspronkelijk traject zal, hoofdzakelijk om veiligheidsredenen, hier en daar een klein beetje aangepast worden. Onderweg werden er reeds veel contacten gelegd. Dit zowel met toeristische centra, als met locale horeca.

Foto's

filip de bal